Tuinaanleg

Een tuin aanleggen is een duurzame investering. De aanleg van een tuin kan van toepassing zijn op een nieuwe tuin, maar wij verzorgen ook de complete renovatie van uw bestaande tuin of alleen het plaatsen van nieuwe elementen in een bestaande tuin. 

Wij staan voor u klaar om met precisie de schop in de grond te zetten. Wij gebruiken alleen de beste materialen en leveren een tuin af waar u lange tijd plezier aan zult beleven. Uw tuin gaat weer jaren mee. 

Bij het aanleggen van de tuin moet je met veel rekening houden. Wij denken dan ook graag mee in alle aspecten:

Materialen

Tegenwoordig zijn er veel soorten materialen om je tuin mee aan te leggen; klinkers, keramische tegels, betontegels, grind, vlonderplanken, composiet, gras, en noem maar op!

Erfafscheidingen

Hoe wil jij graag je tuin afgescheiden hebben met de buren of de weg? Liever een groene afscheiding van bijvoorbeeld Portugese laurier, of een mooie schutting van hout.

Houtbouw

Een mooie pergola boven je terras of ergens anders in de tuin, een veranda als extra zitplek, een vlonder van hout of composiet. Ook dit kunnen wij allemaal realiseren. We denken hierbij graag mee wat er past in de tuin, welke materialen en welke stijl het moet gaan worden. Het zal zeker een toegevoegde waarde zijn in je tuin!

Beplanting

Wij zijn van mening dat in elke tuin de mooiste beplanting moet komen te staan! Niet alleen mooi om naar te kijken, ook nog eens goed voor de natuurlijk. Een kleurrijke toevoeging aan je tuin dus!

Verlichting

Om extra te kunnen genieten van je tuin, is het goed om verlichting toe te passen. Zo kan je lekker lang blijven zitten op de zomerse avonden, en in de winter een sfeervolle tuin.