Tuinontwerp

Een fijne, sfeervolle tuin begint met een goed ontwerp. Een ontwerp dat past bij jou, jouw stijl, jouw woning en de omgeving. Om een goed beeld te geven en voor je te kunnen zien hoe het resultaat wordt, kunnen wij je helpen om verschillende ideeën tot één ontwerp te brengen en te presenteren in een 3D impressie of een 2D tekening.

Wij werken hiervoor nauw samen met OntwerpstudioDH. Zij helpt ons met het creatieve proces en om ervoor te zorgen dat het perfecte tuinontwerp ontstaat voor de situatie. Gedurende de ontwerpfase hebben wij regelmatig contact, over alle aspecten die er bij komen kijken. Denk hierbij aan het indelingsplan, materiaalkeuze, verlichting en het beplantingsplan.

Om tot passend ontwerp te komen bieden we verschillende mogelijkheden.
Vind je het lastig om het resultaat te kunnen visualiseren? Dan is 3D de ideale optie. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van het ontwerp. Waaronder de combinatie van verschillende materialen, de hoogteverschillen/ werkingen en de beplanting.

Zijn er al diverse ideeën, dan kan een 2D tekening ook ontzettend fijn werken. Zo kunnen wij de verschillende ideeën uitwerken en deze met elkaar bespreken tot we tot het perfecte resultaat komen.

Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website van OntwerpstudioDH, of ons contacten. We kunnen een vrijblijvende afspraak maken om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!